Zo werkt het aanvragen van Financial Lease

Regel in vijf stappen jouw Financial Lease aanvraag. Je berekent zelf eenvoudig een indicatie van je rente en maandbedrag en je ontvangt een indicatief aanbod. Helemaal vrijblijvend. Tip: start je aanvraag op desktop of laptop voor de beste ervaring.

Stap 1: Start je online aanvraag

Ben je al klant van ons? Dan kun je je berekening maken met vooraf ingevulde gegevens. Wel zo makkelijk. Je moet daarvoor alleen even inloggen.

Stap 2: Vertel meer over het bedrijfsmiddel

Kies welk bedrijfsmiddel je wilt leasen. Vul in of je eigen geld wilt inleggen en of je de btw wilt meefinancieren.

Stap 3: Geef inzicht in je transactiegegevens

Dit is nodig om de financiële gezondheid van je bedrijf te beoordelen. Ben je ingelogd? Dan worden je transactiegegevens automatisch opgehaald. Anders kun je ze handmatig uploaden met een MT940-bestand.

Stap 4: Bekijk je indicatieve aanbod

Je ziet direct je rente en maandbedrag. Je kunt het aanbod nog aanpassen, bijvoorbeeld door de looptijd te veranderen of door te kiezen voor een slottermijn.

Stap 5: Akkoord? Dien je aanvraag in

Laat je persoonlijke gegevens achter. Je ontvangt je indicatieve aanbod direct per e-mail. Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast. Een accountmanager neemt binnen een werkdag contact met je op om te laten weten of je aanvraag is goedgekeurd.

Van aanbod naar contract

Aanvraag goedgekeurd? Dan ontvang je van ons een bevestigingsbericht en kun je het bedrijfsmiddel dat je op het oog hebt bestellen bij de leverancier.

 

Om je leasecontract in orde te maken, hebben wij de factuur van het bedrijfsmiddel nodig. Deze ontvang je meestal twee weken voor de leverdatum van de leverancier. In ons bevestigingsbericht vind je een link om je factuurgegevens te delen. Klik op de link, upload de factuur of facturen en vul verdere details in.

 

Uiterlijk drie werkdagen voor levering nemen we contact met je op. Samen regelen we dan de ondertekening van de leaseovereenkomst en de overboeking van het leasebedrag. Vaak is het mogelijk de overeenkomst digitaal te ondertekenen.

Bedrijfsmiddel in bezit, leasecontract van start

Als alles geregeld is, levert de leverancier de machine, het apparaat of het voertuig. Het leasecontract gaat dan in. Je betaalt maandelijks het afgesproken bedrag tot het einde van de looptijd.

Start aanvraag